2012. augusztus 31., péntek

Szavazás

Közvélemény kutatást indítok. Bizonyára tudjátok, hogy a blognak lassan vége van, és bizony szeretnék belekezdeni egy újba is. Két történetet találtam ki:

No.1: Pastless Future - Múlttalan Jövő

Scarlet Benson, Niall Horan barátnője és a 1D jóbarátja nagyon visszafogott szelíd természetű lány, sokat takaró ruhákban, istenhívő és az ujján fogadalomgyűrűt visel. egy szerencsétlen baleset során azonban...nem nem hal meg, ez a történet teljesen más. Scarlett jól van, csak éppen nem emlékszik semmire. De nem csak a fiúkat felejtette el, hanem az egész életét. Scarlet személyisége ugyanis velejéig megváltozik, kicserélődik és onnantól kezdve nem hajlandó csak mélyen kivágott és extra mini ruhákban járni, agyongraffitizni pár templomot majd bemenni és félmeztelen fotókat készíteni magáról a keresztre feszített Jézus mellett, ráadásul rámászik szinte mindenkire de különösen Harry S
tylesra, akinek ugyan tetszik Scarlet új és vadóc énje, de nem akarja megbántani Niallt.
Vajon az öt fiúnak sikerül- e Scarletet visszaterelni, ha nem is a ló másik oldalára, de legalább az arany középútra? :)

No.2. : Changed - Kicserélve

Ki tudja, mire képes az Alkímia. Scarlet Benson egy tudóspalánta és nagyon szeretné tudni, milyen lehet más testben élni és ezt ki máson tenné, mint Louis Tomlinsonon, egy jó barátján. Egy kísérlet alkalmával ez sikerül is neki, de valahogy a dolog visszafelé nem működik. Tehát Scarlet vagy kitalál valamit, vagy kénytelen lesz Louis testében élni, és fordítva, miközben rendesen felforgatják egymás életét...





A ti dolgotok az lesz, hogy szavazzatok a blog oldalán, melyiket olvasnátok szívesebben a közeljövőben. 


A szavazás 2012 szept. 7 (szombat) 19:00-ig tart! 





Hozzáteszem mindkét történetet meg fogom írni, nektek azt kell eldöntenetek, hogy melyiket előbb, mert egyszerre a kettő nem fog menni! 


Minden szavazatot köszönök ! 





Pusszantás :) 

13 megjegyzés:

  1. mindenképpen az elsőre vagyok kíváncsi ! :))

    VálaszTörlés
  2. Uristen.. ezt nehezebb eldönteni, mint azt hogy mi legyek ha felnövök o.O
    az 1. azt hiszem
    de a 2. is nagyon érdekel... abban van szerelem is?

    VálaszTörlés
  3. Hu nehéz választás.(: Nekem személy szerint a második jobban tetszik(: nem tudom miért(:

    VálaszTörlés
  4. van, de nem feltétlenül arra van kihegyezve egyik sem:D viszont higyjétek el,szerelem nélkül is tud élvezetes lenni valami :) Persze lesz benne, csak nem teljesen a középpontban :)

    VálaszTörlés
  5. szerintem az elso jobb lenne,de am minketto :) de eloszor szerintem az elsot ird ! :) de meg ne legyen vege a defective love-nak!en nem birom ki nelkule ! olyan jooooo♥ koszonom h ilyen jot olvashattam/olvashatok es varom a kovi reszt ! LEGYEN HARRY A TELEFONALO LEGYSZI :)

    VálaszTörlés